Tentang Kami

Qingdao Eihe Steel Struktur Grup Co., Ltd.


Qingdao Eihe Steel Structure Group Co., Ltd, mangrupikeun perusahaan profésional anu khusus dina ngarancang, ngembangkeun, manufaktur, pamasaran sareng ngawangun kualitas luhur.struktur baja, imah prefabricated jeung imah wadahna. Simkuring gaduh rékayasa struktur baja profésional kaserang kualifikasi kelas munggaran tur ISO9001: 2000 sertifikasi sistem kualitas. Pausahaan urang diadegkeun dina 2005. Aya 500 pagawé, kaasup 30 insinyur didaptarkeun, 36 insinyur senior jeung 80 technicians profésional.
Tempo deui
  • 19+

    Pangalaman Industri

  • 500+

    Pagawe

  • 80000

    Wewengkon Lantai

  • 100+

    Parabot Canggih

Kasus

Naha Milih Kami

  • DESAIN ELABORATE

    Tim desain anu berpengalaman ngagunakeun parangkat lunak pikeun gancang ngalaksanakeun perencanaan sareng desain, desain skéma sareng proyék-proyék khusus palanggan anu disesuaikan.

  • PAMASTIAN KUALITAS

    Kalayan pangalaman mangtaun-taun dina manajemén produksi, tim pangawasan ngalacak sareng mariksa sadayana prosés pikeun mastikeun pangiriman kualitas luhur unggal proyék.

  • BANGUNAN PROFESIONAL

    tanaga konstruksi geus undergone latihan ketat tur mibanda leuwih ti sapuluh taun pangalaman dina konstruksi struktur baja tur instalasi pikeun mastikeun kaamanan, efisiensi, kualitas sarta kuantitas.

  • KONTROL PERIODE BANGUNAN

    Pangwangunan proyék dikelompokeun langsung ku tim perusahaan sareng henteu disubkontrakkeun ka pihak luar. Konstruksi ieu terpadu pikeun ngahontal sambungan mulus antara sagala rupa disiplin tur mastikeun pangiriman timely tina periode konstruksi.

Warta

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept